Anmeldelser

9,2
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
9,4
Komfort
8,7
Overnatningsstedets beliggenhed
9,6
Faciliteter
8,8
Personale
9,7
Værdi
9,0

Anmeldelser

    Ole
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    1. maj 2018
    Kaffe var ikke særlig god - meget stærk og ikke altid varm. 😄
    Et super hyggeligt sted med ro og hygge. Hvis man ikke har behov for, at bo sammen med mange andre, er det hotel lige sagen. Der er fire værelser på hotellet, så det er meget intimt og hjemmeligt. ❤️ Skøn lille gårdhave/terrasse, hvor der er den flotteste udsigt.
    Margarita
    es

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    8. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Paul
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    11. december 2017
    Smukt istandsat, meget venlig ejer, skøn morgenmad, flot havudsigt fra værelset.
    Gitte
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    11. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    GitteBager
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    12. august 2017
    Super dejlig - dog var kaffen ikke altid varm😜Nyt hver dag. Meget hyggelig og hjælpsom vært
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    26. april 2017

    Hyggeligt værelse i atmosfærefyldt, traditionelt hus med havudsigt

    der var nogle bænkebiddere på gulvet shampooen kunne have været i en flaske i stedet for en pose wc'et var lidt klemt det ville være rart med kaffe til at lave selv på værelset
    meget fin morgenmad og fremragende seng fantastisk udsigt fra værelset og sågar sengen! hjælpsom og afslappet vært skøn terrasse
    Klaus MØNSTER
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    5. april 2017

    Et super roligt intimt hotel med super udsigt over Middelhavet

    Der kunne godt ha været liggestole på terassen
    Dejlig og velduftende morgenbord med frisk frugt, juice mm. mm.. masser af Varieret hver dag
    Chris
    de

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    24. marts 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Esther
    gb

    Anmeldelseskarakter

    10
    17. februar 2018
    Tofol is an amazing host. The sea is at your feet from your window and the breakfast is amazing.
    Feodor
    at

    Anmeldelseskarakter

    10
    28. januar 2018

    A greate relaxation place!

    That is a great place to relax – the sea is nearby and you can sit on the cliffs watching the waves. There are a lot beautiful hiking routs nearby and a few very nice restaurants. Tofol, the owner is a great host! We liked also the breakfast very much and the ambiente in the hotel! The small city of Banyalbufar is also very beautifull.
    Celia
    es

    Anmeldelseskarakter

    10
    24. januar 2018

    Perfect

    Everything was perfect. The place, the location, the staff, the room. We want to thank the owner for his generosity and work. It was really a wonderful stay. 100% to be recommended. Thank you! Danke!
    Anders
    se

    Anmeldelseskarakter

    10
    25. december 2017

    Romantic getaway

    us

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    6. november 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Kelly
    us

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    31. oktober 2017

    Fantastic location with some great restaurants in walking distance.

    Peter
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    30. oktober 2017

    Hotel with great atmosphere and charm, and a fantastic view over the mediterranean

    The Hotel is perfectly placed with a wonderful view over the sea (choose a room with sea view). From the terrace the view can enjoyed in the evening with a beer or glass of wine. The hotel has atmosphere and is delightfull furnished.The breakfast is great with delicious fruit, good variety of bread, cheese and jam. Tofol, the host is very guestfreindly and helps with good tips for treeking, sightseeing and evening dinner places. The hotel is warmly recommended.
    nl

    Anmeldelseskarakter

    10
    2. oktober 2017

    We would love to visit the island and also this location again.

    A big car in the small streets was an adventure. But we managed it!
    We really loved visiting this location. Very romantic because of the small village, the views over the sea and the romantic location.
    Simone
    it

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    11. september 2017
    The closest beach is not top, but the village was really nice
    everything! Cristofel was amazing and really helpful, room was sweet, breakfast really tasty and the bar with nice democratic prices. A terrasse with a nice view for breakfast or evening relax.. Just perfect!
    LuccaJoann101
    pl

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    13. juli 2017

    Muy bien:):)

    Hola:)Majorcan climate,tasty breakfast,beautiful area,excellent place -near beach and magic-Palma,Valldemossa,Deia,Soller,etc. Very friedly Owner who likes good music :) Muchas gracias Cristobal! Muy bien:)
    Meredith
    us

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    24. maj 2017

    Really charming little hotel

    The staff was so nice and generous. The place was classic Mallorquin, exactly what we wanted. Old beautiful decor, french windows, vintage furniture, charming. Breakfast was huge, and the most delicious we had on our trip.
    David
    gb

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    15. maj 2017

    Get away from it all

    Nothing
    Host very helpful. Rooms furnished very individually and comfortable. Fabulous location
Henter anmeldelser